Oplevelser - Jammerbugt

Jammerbugt

Viden i bevægelse

Rejs til eventyrlige Malta

Oplev romantiske Malta i foråret 2018. LOF og Jyllands-Posten inviterer på et 15-dages forårseventyr med afrejse 26. februar. Sammen dykker vi ned i Maltas fascinerende historie, kultur, natur og gastronomi. Vi starter i den UNESCO-fredede by Valletta og tager på dagsturer herfra til middelalderbyen Mdina, den historiske by Vittoriosa, fiskerbyen Marsaxlokk og øen Gozo med mere.

I løbet af de to uger oplever vi landet fra forskellige vinkler. Vi tager blandt andet på vandretur, cykeltur, til vinsmagning og får et mini sprogkursus i maltetisk. Vi besøger også et lokalt marked, en biavler, kirker, templer og et stenhuggeri

Hele turen ledes af en dygtig dansk rejseleder. Udflugterne foregår med en guide, der giver os et godt indblik i de enkelte steder historie. Der vil selvfølgelig også være tid til at gå på opdagelse på egen hånd. De mange oplevelser og indtryk forstærkes og fordøjes i gruppen, hvor hygge og socialt samvær er en naturlig del af rejseoplevelsen. Rejsen udbydes i samarbejde med Albatros, der de sidste 30 år har specialiseret sig i grupperejser.

Se det detaljerede rejseprogram her

Se flere flotte billeder fra Malta her

Hent programmet for rejsen i pdf-format her

 

 

 

Praktisk information

  • Nummer 18998 - Rejs til eventyrlige Malta
  • Start 26.02.18 kl. 12:00-23:59
  • Underviser(e) Dansk Rejseleder
  • Adresse Oplevelsestur, , (kort)
    se program
  • Lektioner 3,00
  • Priser
    Pr. person i dobbeltværelse   DKK 10698,00
Dato Tid Sted Underviser(e) Kort
26.02.2018 12:00-23:59 Oplevelsestur Dansk Rejseleder Kort

Underviser

Dansk Rejseleder